Hotell Avesta Stadshotell

Hotell Avesta Stadshotell

Boka Hotell Avesta Stadshotell

Hotell Avesta Stadshotell

Detta familjeägda hotell ligger på Köpmangatan, som är Avestas huvudgata. Det erbjuder kostnadsfri tillgång till bastu och rymliga rum med gratis Wi-Fi och ett kök för gästerna med kylskåp, spis och mikrovågsugn. De individuellt designade rummen på Avesta Stadshotell har trägolv, en TV och en fåtölj att koppla av i. Frukost serveras dagligen och inkluderar produkter från lokala bönder och bagare. Te, kaffe och varm choklad finns tillgängligt 24 timmar om dygnet.

Vilka rumstyper kan jag boka på Avesta Stadshotell?

Följande rumstyper finns på Avesta Stadshotell:

 • Enkelrum
 • Dubbelrum
 • Lägenhet

Vad finns det för frukost på Avesta Stadshotell?

Gäster som bor på Avesta Stadshotell har tillgång till en riktigt bra frukost under vistelsen (gästbetyg: 6.3).

Frukostalternativ:

 • Glutenfri
 • Buffé

Var parkerar jag bilen på Avesta Stadshotell?

Följande alternativ finns för gäster som vill parkera på Avesta Stadshotell (i mån av tillgång):

 • Parkering
 • Kostnadsfri parkering
 • Gästparkering
 • Säker parkeringsplats
 • Gatuparkering

Vilken tid checkar man in/ut på Avesta Stadshotell?

Det går att checka in från kl. 15.00 på Avesta Stadshotell. Utcheckning måste ske senast kl. 12.00.

Hur tar jag mig till Avesta Stadshotell från närmsta flygplats?

Så här tar du dig till Avesta Stadshotell från närmsta flygplats:

 • Tåg 1 tim och 40 min

Vad finns det att göra på Avesta Stadshotell?

Följande aktiviteter och tjänster finns på Avesta Stadshotell (avgifter kan tillkomma):

 • Bastu
 • Minigolf
 • Golfbana (inom 3 km)
 • Träning

Vad kostar det att bo på Avesta Stadshotell?

Priserna på Avesta Stadshotell kan variera beroende på din vistelse (t.ex. datum, villkor etc.). Lägg till dina datum för att se pris.

  Hitta Erbjudanden på Avesta Stadshotell (Hotell) (SVE)

  Sevärdheter i närheten av ditt hotell

  Hitta saker att göra nära dig. Utforska populära sevärdheter, rundturer och aktiviteter i närheten och läs omdömen. Hitta de populäraste sevärdheterna nära dig.

    

  Aktiviteter nära ditt hotell

  Upptäck fantastiska saker att göra var du än är. Hitta saker att göra, ta reda på de populäraste sevärdheterna och de populäraste rundturerna.

    

  Restauranger i närheten av Hotell Avesta Stadshotell

  Hitta de bästa restaurangerna, allt från gatukök till exklusiva restauranger. Se de senaste recensionerna. Boka bord online. Hitta de mest populära restaurangerna i närheten av ditt hotell.

   

  Boka hyrbil

  Boka bil på världens största sajt för biluthyrning, 60 000+ platser. 160 länder.

    

  Boka flygplats taxi

  Enkla transporter till och från ditt hotell.

    

  Se vädret nära ditt hotell

    

  Hitta hotell i Sverige och upptäck detta fantastiska land
  Sverige är känt för innovativ design och hisnande naturlandskap. Detta skandinaviska land har också gott om charmiga städer, viking-ruiner och det finns en mängd utomhusaktiviteter att erbjuda. Lokalbefolkningen kallar Stockholm “skönheten vid vattnet” – och med rätta. Staden ligger vid sjön Mälaren på 14 öar som är anslutna med cirka 50 broar. Du bör definitivt promenera genom Gamla Stan och se det imponerande palatset och kyrkorna längs de smala kullerstensgatorna. Staden är också känd för sitt livliga nattliv och sina högklassiga restauranger. Bara 40 minuter från Stockholm ligger den gamla universitetsstaden Uppsala, där du kan gå längs fyrisån och besöka fascinerande 600-talsgravar i Gamla Uppsala. Det vänliga Göteborg på västkusten är lika vacker som Stockholm och lite mer avslappnad än huvudstaden. De charmiga trähusen, många museer och många gröna parker kommer att glädja dig. Malmo är också värt ett besök, där du kan se Skandinaviens högsta byggnad: den neo-futuristiska höghus Turning Torso. Du kan till exempel upptäcka Sveriges natur i Norrland. I denna glest befolkade region i norr finns täta skogar, sjöar och höga berg, som är idealiska för vandring och vintersport. Camping i Sverige är bara magiskt, du hittar välutrustade platser för det över hela landet. Förutom hotell finns också en mängd olika bed and breakfast, mysiga kojor och bondgårdar.
  ———–

  Booking.com grundades 1996 i Amsterdam och har gått från att vara ett litet, holländskt start up-företag till ett av världens största digitala resebolag. Booking.com är en del av Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) och har som vision att göra det lättare för alla att uppleva världen.

  Genom att investera i digital teknologi som gör det smidigare att resa sammankopplar Booking.com resenärer med minnesvärda upplevelser, ett stort antal transportalternativ och fantastiska ställen att bo på – allt från lägenheter till hotell och mycket mer. Som en av världens största reseplattformar för både etablerade varumärken och entreprenörer i alla storlekar ger Booking.com boenden över hela världen möjlighet att nå en global publik och utveckla deras verksamhet.

  Booking.com finns tillgänglig på 43 språk och erbjuder fler än 28 miljoner bokningsbara alternativ, inklusive över 6,2 miljoner hus, lägenheter och andra unika boenden. Booking.com gör det enkelt för dig oavsett vart du ska eller vad du vill göra. Dessutom erbjuds kundtjänst dygnet runt.

  Genom webbplatsen erbjuder Booking.com en onlinebokningstjänst där alla boendeleverantörer, såsom hotell och andra leverantörer, kan erbjuda sina produkter och bokningstjänster, och som webbplatsens användare kan använda för att göra en bokning.

  Booking.com B.V. erbjuder inte själv de tjänster som erbjuds på webbplatsen och är därför inte säljare av boendet.

  När du gör en bokning via webbplatsen ingår du avtal direkt med leverantören med vilken du gjort en bokning. Booking.com delar dina bokningsuppgifter med relevanta leverantörer och mejlar dig en bekräftelse i leverantörens ställe.

  Bokningstjänsten är gratis för användaren.

  Du betalar inte någon avgift för bokningar eller avbokningsavgifter och inte heller några andra avgifter relaterade till bokningen. Betalningsprocessen sköts direkt av leverantören.