Hotell Baren i Ockelbo

Hotell Baren i Ockelbo

Boka Hotell Baren i Ockelbo

Hotell Baren i Ockelbo

Baren i Ockelbo ligger i Ockelbo, 9 km från Älgparken. Här erbjuds snabb in- och utcheckning, rökfria rum, en restaurang, gratis WiFi i alla utrymmen samt en bar. Rummen har en sittgrupp, en platt-TV med kabelkanaler och ett eget badrum med gratis badprodukter och dusch. Alla rum har en garderob. Som gäst på Baren. I Ockelbo serverar en kontinental frukost.

Vilken tid checkar man in/ut på Baren i Ockelbo?

Det går att checka in från kl. 14.00 på Baren i Ockelbo. Utcheckning måste ske senast kl. 00.00.

Vad finns det att göra på Baren i Ockelbo?

Följande aktiviteter och tjänster finns på Baren i Ockelbo (avgifter kan tillkomma):

 • Skidåkning
 • Fiske
 • Kvällsunderhållning
 • Filmkvällar
 • Nattklubb/DJ
 • Livemusik eller framträdanden
 • Happy hour

Var parkerar jag bilen på Baren i Ockelbo?

Följande alternativ finns för gäster som vill parkera på Baren i Ockelbo (i mån av tillgång):

 • Parkering
 • Kostnadsfri parkering
 • Gästparkering
 • Gatuparkering
 • Laddningsstation för elbil
 • Parkering för funktionsnedsatta

Vilka rumstyper kan jag boka på Baren i Ockelbo?

Följande rumstyper finns på Baren i Ockelbo:

 • Tvåbäddsrum

Hur tar jag mig till Baren i Ockelbo från närmsta flygplats?

Så här tar du dig till Baren i Ockelbo från närmsta flygplats:

 • Tåg 2 tim

Vad kostar det att bo på Baren i Ockelbo?

Priserna på Baren i Ockelbo kan variera beroende på din vistelse (t.ex. datum, villkor etc.). Lägg till dina datum för att se pris.

  Hitta Erbjudanden på Baren i Ockelbo (Hotell) (SVE)

  Sevärdheter i närheten av ditt hotell

  Hitta saker att göra nära dig. Utforska populära sevärdheter, rundturer och aktiviteter i närheten och läs omdömen. Hitta de populäraste sevärdheterna nära dig.

    

  Aktiviteter nära ditt hotell

  Upptäck fantastiska saker att göra var du än är. Hitta saker att göra, ta reda på de populäraste sevärdheterna och de populäraste rundturerna.

    

  Restauranger i närheten av Hotell Baren i Ockelbo

  Hitta de bästa restaurangerna, allt från gatukök till exklusiva restauranger. Se de senaste recensionerna. Boka bord online. Hitta de mest populära restaurangerna i närheten av ditt hotell.

   

  Boka hyrbil

  Boka bil på världens största sajt för biluthyrning, 60 000+ platser. 160 länder.

    

  Boka flygplats taxi

  Enkla transporter till och från ditt hotell.

    

  Se vädret nära ditt hotell

    

  Hitta hotell i Sverige och upptäck detta fantastiska land
  Sverige är känt för innovativ design och hisnande naturlandskap. Detta skandinaviska land har också gott om charmiga städer, viking-ruiner och det finns en mängd utomhusaktiviteter att erbjuda. Lokalbefolkningen kallar Stockholm “skönheten vid vattnet” – och med rätta. Staden ligger vid sjön Mälaren på 14 öar som är anslutna med cirka 50 broar. Du bör definitivt promenera genom Gamla Stan och se det imponerande palatset och kyrkorna längs de smala kullerstensgatorna. Staden är också känd för sitt livliga nattliv och sina högklassiga restauranger. Bara 40 minuter från Stockholm ligger den gamla universitetsstaden Uppsala, där du kan gå längs fyrisån och besöka fascinerande 600-talsgravar i Gamla Uppsala. Det vänliga Göteborg på västkusten är lika vacker som Stockholm och lite mer avslappnad än huvudstaden. De charmiga trähusen, många museer och många gröna parker kommer att glädja dig. Malmo är också värt ett besök, där du kan se Skandinaviens högsta byggnad: den neo-futuristiska höghus Turning Torso. Du kan till exempel upptäcka Sveriges natur i Norrland. I denna glest befolkade region i norr finns täta skogar, sjöar och höga berg, som är idealiska för vandring och vintersport. Camping i Sverige är bara magiskt, du hittar välutrustade platser för det över hela landet. Förutom hotell finns också en mängd olika bed and breakfast, mysiga kojor och bondgårdar.
  ———–

  Booking.com grundades 1996 i Amsterdam och har gått från att vara ett litet, holländskt start up-företag till ett av världens största digitala resebolag. Booking.com är en del av Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) och har som vision att göra det lättare för alla att uppleva världen.

  Genom att investera i digital teknologi som gör det smidigare att resa sammankopplar Booking.com resenärer med minnesvärda upplevelser, ett stort antal transportalternativ och fantastiska ställen att bo på – allt från lägenheter till hotell och mycket mer. Som en av världens största reseplattformar för både etablerade varumärken och entreprenörer i alla storlekar ger Booking.com boenden över hela världen möjlighet att nå en global publik och utveckla deras verksamhet.

  Booking.com finns tillgänglig på 43 språk och erbjuder fler än 28 miljoner bokningsbara alternativ, inklusive över 6,2 miljoner hus, lägenheter och andra unika boenden. Booking.com gör det enkelt för dig oavsett vart du ska eller vad du vill göra. Dessutom erbjuds kundtjänst dygnet runt.

  Genom webbplatsen erbjuder Booking.com en onlinebokningstjänst där alla boendeleverantörer, såsom hotell och andra leverantörer, kan erbjuda sina produkter och bokningstjänster, och som webbplatsens användare kan använda för att göra en bokning.

  Booking.com B.V. erbjuder inte själv de tjänster som erbjuds på webbplatsen och är därför inte säljare av boendet.

  När du gör en bokning via webbplatsen ingår du avtal direkt med leverantören med vilken du gjort en bokning. Booking.com delar dina bokningsuppgifter med relevanta leverantörer och mejlar dig en bekräftelse i leverantörens ställe.

  Bokningstjänsten är gratis för användaren.

  Du betalar inte någon avgift för bokningar eller avbokningsavgifter och inte heller några andra avgifter relaterade till bokningen. Betalningsprocessen sköts direkt av leverantören.