Hotell Hotel Bishops Arms Kiruna

Hotell Hotel Bishops Arms Kiruna

Boka Hotell Hotel Bishops Arms Kiruna

Hotell Hotel Bishops Arms Kiruna

Detta eleganta hotell i Kirunas centrum har en traditionell brittisk pub och moderna rum med platt-tv och gratis WiFi. Kirunas flygplats ligger 10 minuter bort med bil. De mysiga rummen på Hotel Bishops Arms Kiruna har ett fräscht badrum med dusch. Många rum har trägolv och persiska mattor. Måltider och drycker serveras i sällskapsrummet på The Bishops Arms pub. Som gäst kan du äta en läcker frukost varje dag och delta i pubquiz varje måndagskväll.

Vad kostar det att bo på Hotel Bishops Arms Kiruna?

Priserna på Hotel Bishops Arms Kiruna kan variera beroende på din vistelse (t.ex. datum, villkor etc.). Lägg till dina datum för att se pris.

Vad finns det för frukost på Hotel Bishops Arms Kiruna?

Gäster som bor på Hotel Bishops Arms Kiruna har tillgång till en riktigt bra frukost under vistelsen (gästbetyg: 7.3).

Frukostalternativ:

 • Kontinental

Var parkerar jag bilen på Hotel Bishops Arms Kiruna?

Följande alternativ finns för gäster som vill parkera på Hotel Bishops Arms Kiruna (i mån av tillgång):

 • Parkering

Vilken tid checkar man in/ut på Hotel Bishops Arms Kiruna?

Det går att checka in från kl. 12.00 på Hotel Bishops Arms Kiruna. Utcheckning måste ske senast kl. 12.00.

Vilka rumstyper kan jag boka på Hotel Bishops Arms Kiruna?

Följande rumstyper finns på Hotel Bishops Arms Kiruna:

 • Dubbelrum

Finns det någon restaurang på Hotel Bishops Arms Kiruna?

Det finns 1 restaurang på Hotel Bishops Arms Kiruna:

 • The Bishops Arms Pub

Hur tar jag mig till Hotel Bishops Arms Kiruna från närmsta flygplats?

Så här tar du dig till Hotel Bishops Arms Kiruna från närmsta flygplats:

 • Taxi 14 min
 • Flygplatstransfer (allmän) 20 min

  Hitta Erbjudanden på Hotel Bishops Arms Kiruna (Hotell) (SVE)

  Sevärdheter i närheten av ditt hotell

  Hitta saker att göra nära dig. Utforska populära sevärdheter, rundturer och aktiviteter i närheten och läs omdömen. Hitta de populäraste sevärdheterna nära dig.

    

  Aktiviteter nära ditt hotell

  Upptäck fantastiska saker att göra var du än är. Hitta saker att göra, ta reda på de populäraste sevärdheterna och de populäraste rundturerna.

    

  Restauranger i närheten av Hotell Hotel Bishops Arms Kiruna

  Hitta de bästa restaurangerna, allt från gatukök till exklusiva restauranger. Se de senaste recensionerna. Boka bord online. Hitta de mest populära restaurangerna i närheten av ditt hotell.

   

  Boka hyrbil

  Boka bil på världens största sajt för biluthyrning, 60 000+ platser. 160 länder.

    

  Boka flygplats taxi

  Enkla transporter till och från ditt hotell.

    

  Se vädret nära ditt hotell

    

  Hitta hotell i Sverige och upptäck detta fantastiska land
  Sverige är känt för innovativ design och hisnande naturlandskap. Detta skandinaviska land har också gott om charmiga städer, viking-ruiner och det finns en mängd utomhusaktiviteter att erbjuda. Lokalbefolkningen kallar Stockholm “skönheten vid vattnet” – och med rätta. Staden ligger vid sjön Mälaren på 14 öar som är anslutna med cirka 50 broar. Du bör definitivt promenera genom Gamla Stan och se det imponerande palatset och kyrkorna längs de smala kullerstensgatorna. Staden är också känd för sitt livliga nattliv och sina högklassiga restauranger. Bara 40 minuter från Stockholm ligger den gamla universitetsstaden Uppsala, där du kan gå längs fyrisån och besöka fascinerande 600-talsgravar i Gamla Uppsala. Det vänliga Göteborg på västkusten är lika vacker som Stockholm och lite mer avslappnad än huvudstaden. De charmiga trähusen, många museer och många gröna parker kommer att glädja dig. Malmo är också värt ett besök, där du kan se Skandinaviens högsta byggnad: den neo-futuristiska höghus Turning Torso. Du kan till exempel upptäcka Sveriges natur i Norrland. I denna glest befolkade region i norr finns täta skogar, sjöar och höga berg, som är idealiska för vandring och vintersport. Camping i Sverige är bara magiskt, du hittar välutrustade platser för det över hela landet. Förutom hotell finns också en mängd olika bed and breakfast, mysiga kojor och bondgårdar.
  ———–

  Booking.com grundades 1996 i Amsterdam och har gått från att vara ett litet, holländskt start up-företag till ett av världens största digitala resebolag. Booking.com är en del av Booking Holdings Inc. (NASDAQ: BKNG) och har som vision att göra det lättare för alla att uppleva världen.

  Genom att investera i digital teknologi som gör det smidigare att resa sammankopplar Booking.com resenärer med minnesvärda upplevelser, ett stort antal transportalternativ och fantastiska ställen att bo på – allt från lägenheter till hotell och mycket mer. Som en av världens största reseplattformar för både etablerade varumärken och entreprenörer i alla storlekar ger Booking.com boenden över hela världen möjlighet att nå en global publik och utveckla deras verksamhet.

  Booking.com finns tillgänglig på 43 språk och erbjuder fler än 28 miljoner bokningsbara alternativ, inklusive över 6,2 miljoner hus, lägenheter och andra unika boenden. Booking.com gör det enkelt för dig oavsett vart du ska eller vad du vill göra. Dessutom erbjuds kundtjänst dygnet runt.

  Genom webbplatsen erbjuder Booking.com en onlinebokningstjänst där alla boendeleverantörer, såsom hotell och andra leverantörer, kan erbjuda sina produkter och bokningstjänster, och som webbplatsens användare kan använda för att göra en bokning.

  Booking.com B.V. erbjuder inte själv de tjänster som erbjuds på webbplatsen och är därför inte säljare av boendet.

  När du gör en bokning via webbplatsen ingår du avtal direkt med leverantören med vilken du gjort en bokning. Booking.com delar dina bokningsuppgifter med relevanta leverantörer och mejlar dig en bekräftelse i leverantörens ställe.

  Bokningstjänsten är gratis för användaren.

  Du betalar inte någon avgift för bokningar eller avbokningsavgifter och inte heller några andra avgifter relaterade till bokningen. Betalningsprocessen sköts direkt av leverantören.